Jasper Cillessen siirtyi viime kesänä Valenciasta NEC Nijmegeniin.

34-vuotias hollantilaisvahti on pelannut heikon kauden kotimaansa pääsarjassa. NEC Nijmegen on varmistanut sarjapaikkansa, mutta Cillessenin kausi on jättänyt paljon toivomisen varaa. Cillessen on tehnyt lukuisia maaliin johtaneita virheitä, eikä mahtunut edes Hollannin MM-kisajoukkueeseen marras-joulukuussa.

Hollannin A-maajoukkueen uusi päävalmentaja Ronald Koeman myönsi olevansa huolissaan Cillessenistä.

– Tietenkin olen huolissani Cillessenin vireestä. Se, että hän mokaa kerran on normaalia. Se voi tapahtua kenelle tahansa, mutta yllätyin Heerenveen-ottelun viimeisestä maalista. Näin useita kuvia Cillessenistä ja näen hänessä itseluottamuksen puutetta, Koeman huomautti ESPN:lle.

– Normaalisti hän on todella hyvä maalivahti, mutta näitä mokia on tapahtunut jatkuvasti varsin pienessä ajassa. Kaikesta huolimatta vielä on liian aikaista sulkea häntä lopullisesti pois maajoukkueesta.

Koeman nosti Cillessenin maajoukkueen mukaan maaliskuun EM-karsintaotteluissa. Cillessen pelasi täydet minuutit molemmissa karsintaotteluissa. Cillessen on pelannut urallaan 65 A-maaottelua.