Internazionale voitti keskiviikkona paikallisvastustajansa AC Milanin 2-0 Mestarien liigan välierien avausosassa.

Inter siirtyi johtoon jo kahdeksannella minuutilla, kun Edin Džeko paini kulmapotkutilanteessa vasemman jalkansa vapaaksi ja tykitti volleyn sisään.

Nerazzurri heilutti verkkoa toistamiseen vain pari minuuttia myöhemmin. Henrikh Mkhitarjan luikahti yllättävänkin helposti Milanin puolustuksen keskeltä rangaistusalueelle ja tykitti pallon sisään.

Puolen tunnin kohdalla Milanin painajainen näytti muuttuvan entistä synkemmäksi, kun Lautaro Martínez kaatui ja Interille vihellettiin pilkku. Rangaistuspotku peruttiin kuitenkin videotarkistuksen jälkeen.

Mestarien liigan toisessa välierässä vastakkain ovat Real Madrid ja Manchester City, jotka päätyivät tiistaina ensimmäisessä osaottelussaan 1-1-tasapeliin Espanjassa. Toiset osat pelataan ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona käänteisessä järjestyksessä.