Internazionale varmisti tiistai-iltana paikkansa Mestarien liigan finaalissa voitettuaan välierissä AC Milanin yhteismaalein 3-0.

Avausosa päättyi Interin 2-0 -voittoon ja tiistaina Lautaro Martínez iski toisen osan ainoan maalin.

Interin legendaarinen Javier Zanetti iloitsi joukkueen finaalipaikasta. Zanetti edusti Interiä pelaajaurallaan vuodet 1995-2014. Zanetti työskentelee nykyään Interin varatoimitusjohtajana.

Zanetti toivoo, ettei Inter kohtaa Real Madridia finaalissa. Manchester City ja Real Madrid ratkovat toisen finaalipaikan kohtalon keskiviikkoiltana Englannissa.

– Tämä joukkue ansaitsi päästä Mestarien liigan finaaliin 13 vuoden jälkeen, mutta toivon, ettemme kohtaa Real Madridia, koska vaikuttaa siltä, että tämä kilpailu on tehty heitä varten, Zanetti totesi Sky Sportille.

Zanettin maanmies Lautaro Martínez oli Interin sankari jälkimmäisessä osaottelussa. Zanetti toivoo Lautaron viihtyvän Interissä pitkään.

– Olen todella onnellinen Lautaron puolesta. Hänen uransa on loistava. Lautaro kehittyy ja on nyt hyvin tärkeä esikuva joukkueessamme. Lautaro on todella onnellinen Interissä. Hän on löytänyt täältä kotinsa. Lautaro ja hänen perheensä ovat onnellisia voidessaan olla Interissä ja toivon, että he ovat täällä pitkään.

– Inter on joukkue, joka ei ole pitänyt itsestään meteliä ja on ansaitusti finaalissa.

LUE MYÖS