Jude Bellinghamin on määrä siirtyä kesällä Real Madridiin.

Muun muassa Marcan ja Fabrizio Romanon mukaan Real Madrid on jo päässyt Bellinghamin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Real Madridin on vielä neuvoteltava Borussia Dortmundin kanssa Bellinghamin siirtosummasta.

Dortmundin urheilutoimenjohtaja Sebastian Kehl käväisi Sky Deutschlandin haastattelussa ja otti kantaa Bellinghamin tulevaisuuteen.

– Sopimuksessa ei ole ulosostopykälää, ja lisäksi sitä on jäljellä vielä kaksi vuotta. Bellingham on meille arvokas pelaaja ja se seura, joka haluaa hankkia hänet, joutuu maksamaan kovan summan. On ollut hetkiä, jolloin minulla on ollut sellainen fiilis, että Bellingham lähtee ja toisinaan olen ajatellut hänen jäävän. Taistelu Bellinghamista nousee intensiiviseksi kauden päätyttyä.

Kehlin mukaan Dortmund ei ole vielä menettänyt mahdollisuuksiaan Bellinghamin suhteen.

– Mielestäni meillä on mahdollisuutemme. Esimerkiksi jos voitamme Bundesliigan mestaruuden, on sekin signaali. Tiedämme Bellinghamin haluavan voittaa mestaruuden. Hän on täysin keskittynyt siihen, eikä keskity puheisiin tulevaisuudestaan. Luonnollisesti olen jatkuvasti yhteydessä hänen vanhempiinsa.

Saksalaismedian mukaan Bellinghamin siirtosumma on noin 120 miljoonaa euroa. Kehl tiedostaa, ettei Bellinghamia voi korvata vain rahalla.

– Olemme rauhallisia Bellinghamin suhteen. Olemme valmistautuneet erilaisiin skenaarioihin. Jos Bellingham lähtee, saamme hänestä paljon rahaa, kun ottaa huomioon nykyiset siirtomarkkinat. Toisaalta tiedämme Bellinghamin olevan sellainen pelaaja, jota ei voi korvata noin vain. Tässä iskussa ja tuolla potentiaalilla puhumme uskomattomasta pelaajasta. Hän ei ole pelaaja, jonka voimme korvata suurellakaan rahalla.

LUE MYÖS