Juventus koki uuden takaiskun maanantaina, kun Italian jalkapalloliitto langetti sille kymmenen pisteen pisterangaistuksen.

Juventus putosi pisterangaistuksen myötä Serie A:ssa toiselta sijalta seitsemänneksi ja hävisi samana iltana Empolille rumasti 1-4.

Juventus sai pisterangaistuksen korjattuaan taseitaan keinotekoisilla voitoilla siirtomarkkinoilla.

Jalkapalloliitto antoi Juventukselle tammikuussa aluksi 15 pisteen rangaistuksen, mutta Juventus valitti rangaistuksestaan. Rangaistus otettiin hetkellisesti pois myöhemmin keväällä ennen uutta oikeudenkäyntiä. Maanantaisessa oikeudenkäynnissä alkuperäinen 15 pisteen rangaistus muutettiin kymmeneen pisteeseen.

Italialaisjätti ei ole siten pääsemässä ensi kaudeksi mukaan Mestarien liigaan.

Juventus-luotsi Massimiliano Allegrin tulevaisuudesta on puhuttu läpi kauden. Juventus on alisuorittanut kentällä, mutta seurajohto on pysynyt vahvasti Allegrin takana. Ainakin toistaiseksi.

Juventus-toimittaja Romeo Agrestin saamien tietojen mukaan seurajohto on alkanut kyseenalaistamaan Allegrin roolia Juventuksen päävalmentajana. Seurajohdossa ei olla enää yksimielisiä siitä, että Allegrin pitäisi saada jatkaa tehtävässään. Allegri sen sijaan haluaisi jäädä Juventuksen päävalmentajaksi.

Allegrin nykyinen sopimus Juventuksen kanssa kestää kesään 2025 asti.

LUE MYÖS