Juventus on tuomittu pisterangaistukseen. Serie A -seura menettää 10 pistettä ja putoaa toiselta sijalta seitsemänneksi.

Tuomioistuin päätti Juventuksen rangaistuksesta maanantai-iltana.

Italian jalkapalloliitto langetti aiemmin Juventukselle 15 pisteen rangaistuksen, joka kumottiin torinolaisseuran valituksen jälkeen. Juventus voisi teoriassa valittaa myös tästä pistemenetyksestä, mutta valituksen läpimeneminen olisi epätodennäköistä.

Juventuksen rangaistus tulee seurataseiden korjaamisesta keinotekoisilla voitoilla pelaajasiirroissa. Seuran syytettiin suurennelleen pelaajista saatuja siirtosummia isommiksi, mitä ne todellisuudessa olivat.

Poliisitutkinnassa löydettiin uusia todisteita Juventuksen talousluvuista puhelinkuuntelujen ja asiakirjojen tarkastamisen jälkeen.

Juventus on pistemenetyksen myötä ulkona Mestarien liiga -sijoilta.

LUE MYÖS!