Neymarin kausi loppui jo helmikuun puolivälissä.

Neymar loukkasi vakavasti nilkkaansa ja joutui leikkaukseen. Leikkaus pitää Neymarin sivussa pelikentiltä koko loppukauden ajan. Pallotaiturin on määrä palata pelikuntoon kesä-heinäkuun vaihteessa.

31-vuotias vasen laitahyökkääjä ehti pelata tehokkaan kauden ennen loukkaantumistaan. 29 ottelussa syntyi yhteensä 18 maalia ja 17 maalisyöttöä.

PSG varmisti viime viikonloppuna Strasbourg-vierasottelussa Ranskan pääsarjamestaruuden. 

PSG:n jokainen loukkaantuneena ollut pelaaja matkusti joukkueen mukana Strasbourgiin mahdollisia mestaruusjuhlia varten – Neymaria lukuun ottamatta. Neymar nähtiin sen sijaan juhlimassa ystäviensä kanssa Monacossa. Neymar oli Monacossa seuraamassa F1-osakilpailua.

L’Équipen saamien tietojen mukaan PSG kokee Neymarin provosoineen seuraa käytöksellään. PSG on pettynyt Neymarin päätökseen jättää mestaruuden ratkaissut Strasbourg-ottelu väliin.

Neymar on jo hyvin mahdollisesti pelannut viimeisen ottelunsa PSG:n paidassa. 

PSG haluaisi päästä kallispalkkaisesta pelaajastaan eroon kesän siirtoikkunassa, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty, sillä pelaaja tienaa seurassa yli 30 miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Ranskalaismediassa on uutisoitu viime aikoina siitä, miten Neymar olisi sittenkin valmis muuttamaan mielipidettään ja jättämään PSG:n kesällä.

PSG:n ultrakannattajat saapuivat muutama viikko sitten Neymarin kodin edustalle ja vaativat yhteen ääneen pelaajaa poistumaan PSG:stä.

LUE MYÖS