Lionel Messin ensi kauden seura on yhä auki.

PSG:hen Messi ei ole jäämässä, mutta vaihtoehtoja on näillä näkymin yhä kaksi: Barcelona tai Saudi-Arabia.

Tuoreet tiedot kertovat, että Messi haluaa tehdä päätöksen hyvin pian, jo lähipäivinä. Se taas tuottaa haasteita Barcelonalle. Talousvaikeuksissa rypevä seura ei pysty ihan noin hankkimaan yhtään ketään, vaan Barcan on ensin joko leikattava kulujaan tai hankittava lisää tuloja.

Barcelona on jo leikannut jonkin verran kulujaan muun muassa niin, että Sergio Busquets ja Jordi Alba eivät jatka tämän kauden jälkeen, ja viime kesään verrattuna joukkueesta ovat poistuneet myös esimerkiksi Gerard Piqué ja Memphis Depay.

Barcelona on laatinut La Ligalle rahoitussuunnitelman, jonka sarjan johto joko hyväksyy tai hylkää. Jos suunnitelma menee läpi, Barcalla on aiempaa paremmat pelimerkit Messin saamiseksi. Ongelma on vain siinä, että La Ligan piti antaa päätös jo hyvän aikaa sitten, mutta vieläkään ei ole kuulunut mitään. Messi taas ei halua viivytellä asian kanssa loputtoman kauan.

Yksi kenties merkittäväkin vihje on toisaalta saatu. Tiedot Kataloniasta nimittäin kertovat, että Messi olisi jo ilmoittanut kouluikäiset lapsensa barcelonalaiseen kouluun. Sitä tuskin olisi tehty, jos Messi ei haluaisi palata Barcaan ensi kaudeksi.

LUE MYÖS