Lionel Messin paluu PSG:n paitaan hyllytyksen jälkeen sai aikaan kaksijakoisia reaktioita. Osa Parc des Princesin yleisöstä vihelsi argentiinalaistähdelle lauantain 5-0-kotivoitossa AC Ajacciota vastaan.

Messi, 35, pudotettiin väliaikaisesti PSG:n kokoonpanosta Saudi-Arabiaan toukokuun alussa tehdyn luvattoman matkan vuoksi. Argentiinan vuoden 2022 maailmanmestari pyysi anteeksi sääntörikkomustaan.

PSG-valmentaja Christophe Galtier vahvisti Messin saaneen paluuottelussa kotiyleisöltä vaihtelevia reaktioita.

– Leo sai ottelun alussa joitakin buuauksia, kun hän koski palloon. Kuitenkin iso osa stadionista hukutti nämä huudot kannustuksella ja kehuilla, PSG-valmentaja Galtier kuvaili Messin saamaa vastaanottoa lehdistölle.

– Voin tästä pelistä ottaa muistiin, että Leo oli keskittynyt ja sitoutunut peliimme. Hänellä oli halua johtaa joukkuetta hyökkäyspäässä ja luoda maalipaikkoja. Hän on tottunut näihin tilanteisiin. Hän on joutunut urallaan vastaaviin vaikeisiin hetkiin.

Messin sopimus PSG:n kanssa päättyy tähän kauteen.

LUE MYÖS!