Eurooppa-liigan välierät pyörähtävät käyntiin torstai-iltana.

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen kohtaa välierissä José Mourinhon valmentaman AS Roman. Avausosa pelataan loppuunmyydyllä Stadio Olimpicolla Roomassa.

Leverkusenin kapteeni ja ykkösvahti Hradecky käväisi keskiviikkona ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

AS Roma ei pääse otteluun ykkösnyrkillään. Joukkueessa on useita loukkaantuneita pelaajia. Ykköstähti Paulo Dybalan on määrä nousta avauskokoonpanoon, vaikka argentiinalaistähti onkin puolikuntoinen. Hradecky kertoi opiskelleensa Dybalan pelaamista.

– Opiskelin Dybalaa samalla tavalla kuin opiskelen kaikkia vastustajiani. AS Romalla on lukuisia tärkeitä pelaajia. Myös Dybala on sellainen, vaikkei hän olisi sataprosenttisessa kunnossa. Hän on aina vaarallinen. Meidän on oltava varuillaan. Oli AS Romalla sitten kuka tahansa kentällä, koska kyseessä on todella tärkeä ottelu, Hradecky totesi.

Hradecky ei ole aiemmin osallistunut eurokilpailun välierävaiheeseen.

– Olemme innoissamme päästessämme pelaamaan tällaisen ottelun. Tämä on urani kohokohtia. En malta odottaa pääseväni kentälle näkemään myös sen, millainen fiilis stadionilla on. Haluamme unohtaa viime perjantain tappion, Hradecky viittasi Kölnille kärsittyyn derbytappioon.

– Nautimme tästä hetkestä. Muulla ei ole väliä. Alkuvuodesta en olisi uskonut, jos joku olisi sanonut, että etenemme välieriin. Kärsimme odottamattomia tappioita. Nyt olemme tyytyväisiä ja haluamme osoittaa laatumme. Haluamme laittaa AS Roman vaikeuksiin ja jatkaa matkaamme Euroopassa.

AS Roman ja Leverkusenin välinen ottelu käynnistyy klo 22.00.

LUE MYÖS