Napolin päävalmentaja Luciano Spalletti ja seuran omistaja Aurelio De Laurentiis tapaavat toisensa tulevina päivinä keskustellakseen tulevaisuudesta, kertoo Gazzetta dello Sport.

Spalletti, 64, johdatti tällä kaudella Napolin Serie A:n mestariksi 33 vuoden tauon jälkeen, mutta hänen ja De Laurentiisin välit ovat olleet siitä huolimatta koetuksella.

Italialaisluotsi siirtyi Napolin peräsimeen kesällä 2021 ja solmi tuolloin kahden vuoden sopimuksen, joka sisälsi vuoden jatko-option. Spalletti ei ollut mielissään, kun De Laurentiis käytti jatko-option sanomatta hänelle mitään. Valmentaja sai tietää asiasta vasta saatuaan kirjeen aiheesta.

Spalletti olisi halunnut istua De Laurentiisin kanssa alas neuvottelemaan uudesta sopimuksesta. Nuo neuvottelut ovat yhä toteutumassa, mutta Spalletti on eri asemassa kuin aiemmin, sillä tätä nykyä hänen sopimuksensa on voimassa ensi kauden loppuun saakka. Vanha diili olisi päättynyt tulevana kesänä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Lega Serie A

@SerieA_EN
𝗛𝗶𝘀𝘁𝗼𝗿𝗶𝗰: The Guard of Honor for @en_sscnapoli, the champions of Italy 🇮🇹

#NAPOLISCUDETTO

Gazzettan mukaan Spalletti haluaa päästä De Laurentiisin kanssa yhteisymmärrykseen etenkin kahdesta asiasta, jotta hän voisi harkita uutta sopimusta Napolin kanssa.

Spalletti haluaa tietää, onko urheilutoimenjohtaja Cristiano Giuntoli jatkamassa seurassa ja millaisia suunnitelmia Napolilla on kesän siirtoikkunaa varten.

Lisäksi mestarivalmentaja haluaa palkankorotuksen. Spallettin vuosipalkka on tällä hetkellä 2,8 miljoonaa euroa nettona, mikä on huomattavasti vähemmän kuin muilla Italian suurseurojen päävalmentajilla.

Spalletti haluaisi palkkansa nousevan 4,5 miljoonaan euroon. De Laurentiisiin odotetaan tarjoavan hänelle enintään 3,5 miljoonaa euroa, mutta ehdotukseen saattaa sisältyä myös mahdollisia bonuksia mainitun summan päälle.

Lue lisää Napolista: