Paul Pogba nähtiin ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa yli vuoteen, kun Juventuksen keskikenttäpelaaja avasi sunnuntain liigaottelun Cremonesea vastaan.

30-vuotias ranskalaistähti joutui kuitenkin jättämään kentän vain 24 minuutin jälkeen, mikä otti selvästi koville.

Pogba tarvitsi hoitoa vasempaan reiteensä loukattuaan itseään keskityksen yhteydessä. Kyynelehtivä maailmanmestari peitti kasvonsa poistuessaan kentältä, ja Juve jatkoi ilman häntä 2-0-voittoon.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

EuroFoot

@eurofootcom
💔😕 Such unfortunate scenes for Paul Pogba yet again. Starts for Juventus for the first time since April 2022 and left the field in tears with an injury in the 24th minute…

– Olemme kaikki äärimmäisen pettyneitä, emmekä vähiten siksi, että hän pelasi todella hyvin, sanoi Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri.

– Se on surullista, koska hän on tehnyt paljon uhrauksia tullakseen takaisin. Siihen sisältyy kuitenkin aina riskejä, kun on ollut vuoden pelaamatta. Varsinkin, kun aloittaa pitkästä aikaa ottelun.

Kyseessä oli Pogban ensimmäinen startti sitten hänen viimeisen ottelunsa Manchester Unitedin paidassa huhtikuussa 2022.

Hän kärsi kyseisessä Liverpool-ottelussa pohjevamman, joka jätti hänet loppukaudeksi sivuun.

Palattuaan kesällä Serie A -seura Juventukseen, Pogba loukkasi polvemsa pre-seasonilla, mutta päätti aluksi olla menemättä leikkaukseen, koska pelkäsi sen jättävän hänet pois Qatarin MM-kisoista.

Myöhemmin hänen katsottiin kuitenkin tarvitsevan leikkausta, ja vaikka hän palasi joukkueeseen tammikuussa, on hän kärsinyt muista lihasongelmista, jotka ovat viivästyttäneet hänen paluutaan täyteen kuntoon.

LUE MYÖS!