Pariisissa on kuohunut tällä viikolla oikein toden teolla.

Leo Messi matkusti maanantaina Saudi-Arabiaan, vaikkei saanut siihen lupaa PSG:ltä. Messillä ja Saudi-Arabian hallituksella on yhteistyösopimus. Messi mainostaa sosiaalisessa mediassa Saudi-Arabian turismia ja valtio maksaa siitä Messille mediatietojen mukaan noin 25-30 miljoonaa euroa vuodessa.

Ranskalaismedian mukaan Messi pyysi PSG-luotsi Christophe Galtierilta lupaa matkustaa Saudi-Arabiaan. Luotsi ei antanut lupaa, mutta Messi lähti siitä huolimatta reissuun, eikä osallistunut joukkueen harjoituksiin maanantaina.

PSG tiedotti siirtäneensä Messin kahdeksi viikoksi sivuun joukkueen toiminnasta. Lisäksi PSG pidättää Messiltä kahden viikon palkan.

Messi julkaisi sosiaalisessa mediassa anteeksipyynnön.

– Halusin tehdä tämän videon sen vuoksi, mitä on tapahtunut. Ennen kaikkea pyydän anteeksi joukkuetovereiltani ja seuralta. Totta puhuen oletin, että meillä olisi ollut ottelun jälkeen vapaapäivä, kuten viime viikkoinakin. Olin organisoinut tämän matkan Saudi-Arabiaan. Olin jo aiemmin perunut sen, mutta tällä kertaa en pystynyt. Toistan pyytäväni anteeksi tekoani ja odotan, mitä seura päättää, Messi totesi.

Messin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Messin on määrä poistua seurasta kesällä vapaana agenttina.

LUE MYÖS