José Mourinho on halukas siirtymään PSG:n peräsimeen kuluvan kauden jälkeen, kertoo RMC.

RMC:n mukaan PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Camposin ja Mourinhon agenttina tunnetun Jorge Mendesin väliset neuvottelut ovat sujuneet hyvin. Lähde kertoo yhteisymmärryksen olevan lähellä.

Mourinhon nykyinen sopimus AS Roman kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten PSG:n pitäisi todennäköisesti maksaa korvaus AS Romalle.

Mourinho ei ole vahvistanut julkisuudessa valmentavansa AS Romaa ensi kaudellakin voimassa olevasta sopimuksesta huolimatta. Mourinho on sen sijaan vakuuttanut puhuvansa suunsa puhtaaksi AS Roman tilanteesta kauden jälkeen.

Italialaistoimittaja Gianluca Di Marzion mukaan on hyvin mahdollista, että Mourinho jättää AS Roman kesällä, koska seurajohto ei kykene hankkimaan laadukkaita pelaajia kesän siirtoikkunassa heikon taloudellisen tilanteen vuoksi.

RMC:n mukaan Mourinho ei ole piilotellut lähipiirilleen haluaan valmentaa PSG:tä. PSG on myös seura, jonka vuoksi Mourinho olisi valmis jättämään AS Roman kesken sopimuskauden.

PSG ei aio kuitenkaan neuvotella AS Roman kanssa ennen kuin se varmistaa Ranskan pääsarjamestaruutensa. PSG johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla Lensiin, kun neljä kierrosta on pelaamatta.

PSG:n nykyinen päävalmentaja Christophe Galtier jättänee seuran hyvin todennäköisesti kesällä.