Leonardo Bonucci lopettaa pelaajauransa ensi kauden jälkeen. Bonucci ilmoitti päätöksestään Juventuksen sosiaalisessa mediassa.

36-vuotiaan Bonuccin kausi on ollut hyvin rikkonainen.

Konkaritoppari on kärsinyt useista loukkaantumisista ja ei ole mahtunut kevätkaudella Juventuksen avauskokoonpanoon. Bonucci on pelannut tällä kaudella vain reilut 1400 minuuttia, joista valtaosa tuli ennen loppusyksyn MM-taukoa.

Bonuccin sopimus Juventuksen kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Toppari lukeutuu Juventuksen seuralegendoihin. Bonucci on pelannut Juventuksessa 12 vuoden aikana yhteensä 500 ottelussa ja voittanut muun muassa kahdeksan kertaa Serie A:n mestaruuden torinolaisseuran riveissä.

Pelaajaurallaan myös muun muassa Internazionalea ja AC Milania edustanut Bonucci kuuluu Italian A-maajoukkueen vakiokasvoihin. Bonucci on pelannut A-maajoukkueessa komeat 120 ottelua ja voitti Euroopan mestaruuden kesällä 2021.

LUE MYÖS