Bayern Münchenin seurajohto tapaa Lucas Hernándezin agentit tällä viikolla, kertoo Bild.

Lehden mukaan Bayern esittelee pelaajalle uuden jatkosopimustarjouksen. Osapuolten väliset jatkosopimusneuvottelut olivat jo edenneet pitkälle keväällä, mutta Lucas sai tarjouksen PSG:ltä ja laittoi sen jälkeen neuvottelut Bayernin kanssa jäihin. 

Ranskalaismedian mukaan Lucas haluaa siirtyä PSG:hen, on näyttänyt siirrolle vihreää valoa ja toivoo seurojen pääsevän pian yhteisymmärrykseen siirtosummasta.

Bildin mukaan Bayernin seurajohto odottaa Lucasilta pikaista vastausta uuteen jatkosopimustarjoukseen. Jos toppari ei hyväksy tarjousta, asettaa Bayern pelaajan myyntiin kesän siirtoikkunassa saadakseen hänestä siirtosumman. Lucasin nykyinen sopimus Bayernin kanssa päättyy kesällä 2024.

Bayern hankki Lucasin Atléticosta 80 miljoonalla eurolla kesällä 2019. Maailmanmestaripuolustajan päättynyt kausi meni penkin alle. Lucas loukkasi vakavasti polvensa viime marraskuussa, eikä ehtinyt palata kentille loppukaudella.