Eden Hazardin ja espanjalaisjätti Real Madridin välinen sopimus on purettu. Real vahvisti uutisen lauantai-iltana. Hazardin sopimusta olisi ollut vuosi jäljellä.

Hazard liittyi Realin vahvuuteen valioliigajoukkue Chelseasta kesällä 2019. Siirtokorvaus oli yli sata miljoonaa euroa, ja hänestä tuli samalla Los Blancosin seurahistorian kallein hankinta. Lukuisat vammat ovat kuitenkin seuranneet toisiaan. Kolmen ja puolen kauden aikana Hazard on ollut loukkaantunut 498 päivää. Terveenä ollessaankaan hän ei ole ollut entisensä; Thomas Meunierin taklaus marraskuussa 2019 käynnisti kierteen, joka ei ole pysähtynyt.

Hyväksi ja laadukkaksi lähteeksi profiloitunut The Athletic kirjoittaa, että Hazard ajautui Realissa pelaajien ydinryhmän ulkopuolelle ja kinoihin päävalmentajansa Carlo Ancelottin kanssa.

On mahdollista, että Hazard päättää nyt uransa, jatkaa The Athletic. Hazardia, 32, on viety siirtohuhuissa aiemmin Juventukseen, Arsenaliin, takaisin Chelseaan ja vaatimattoman tasoisen Saudi-Arabian liigan Al-Nassriin. Osa lehtiuutisista on ollut perättömiä, ja ne pohjautuivat tiedoille, jotka Realin johto oli tarkoituksella julkisuuteen vuotanut.

Pallotaitava Hazard nousi Valioliigassa omaan erityisasemaansa. Hän voitti kaksi kertaa Englannin-mestaruuden. Kaudella 2014–15 hänet valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi.

LUE LISÄÄ: