Kylian Mbappén nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä 2024.

Mbappélla on sopimuksessaan käytössä optio kaudesta 2024-25. Optio on käytettävä heinäkuun loppuun mennessä.

Muun muassa L’Équipen saamien tietojen mukaan Mbappélla ei ole tällä hetkellä minkäänlaista mielenkiintoa aktivoida optiovuotta. Mbappé pelaa Pariisissa ensi kauden, mutta on hyvin mahdollista, että hän vaihtaa sen jälkeen maisemaa vapaana agenttina.

Relevon mukaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez, toimitusjohtaja José Ángel Sánchez ja päävalmentaja Carlo Ancelotti nostivat alkuviikosta Mbappén nimen esiin keskustelussaan. Real Madrid olisi valmis tekemään Mbappélle sopimustarjouksen siinä tapauksessa, jos hän suostuisi siirtymään seuraan vapaana agenttina kesällä 2024.

Pérez on optimistinen Mbappén saapumisesta Real Madridiin vuoden kuluttua.

Real Madrid oli vuosi sitten toden teolla Mbappén kintereillä ja kaiken piti olla jo valmista siirtoa varten, mutta lopulta Mbappé allekirjoitti jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

LUE MYÖS