Ranskalaisen aviisipaperin L’Équipen mukaan Olympique de Marseillen tähtihyökkääjä Alexis Sánchez herättää kiinnostusta Saudi-Arabiassa. Seurojen kerrotaan olevan valmiita käyttämään ”villejä” rahasummia hänet saadakseen.

Marseillen puheenjohtaja Pablo Longoria haluaa pitää Sánchezin, 34, Ranskan liigassa. Chileläisen päättynyt kausi oli hänen parhaansa lähes vuosikymmeneen. Tästä kertoo sekin, että hän teki 14 maalia, mikä on vain hivenen vähemmän kuin Lionel Messin saldo (16).

Marseillen viime vuosien hyökkääjähankinnat, kuten Arkadiusz Milik, Luis Suarez ja Vitinha, ovat menneet vihkoon joka kerta. Siksi seura haluaisi kiinnittää Sánchezin vielä tulevaksi kaudeksi Stade Vélodromelle. Hänen sopimuksensa umpeutuu kuun lopussa.

– Saudi-Arabia tarjoaa monille pelaajille mahdollisuuden ansaita paljon rahaa, myöntää Longoria L’Équipessa.

– Mutta täältä Alexis on löytänyt ympäristön, jossa hän tuntee olonsa rakastetuksi ja arvostetuksi.

Tämän kevään Saudi-Arabian liigassa pelasi maailman ehkä tunnetuin pelaaja Cristiano Ronaldo Al-Nassrin joukkueessa. Lisäksi viikonloppuna paljastui, että Real Madridin hyökkääjälegenda Karim Benzema on lupautunut edustamaan Al-Ittihadia seuraavat kaudet. Riadilaisen Al-Hilalin tiedetään puolestaan kosiskelevan Lionel Messiä.

LUE MYÖS: