Romelu Lukaku ei pelaa ensi kaudella Internazionalessa, kertoo Sky Sport Italia.

Lähteen mukaan Inter tiedotti lauantaina Chelsealle, ettei se aio sittenkään jatkaa neuvotteluja Lukakun pysyvästä siirrosta.

Inter ja Chelsea neuvottelivat viikkojen ajan Lukakun siirrosta. Lukaku hylkäsi rahakkaat tarjoukset Saudi-Arabiasta ja ilmoitti haluavansa pelata vain Interissä. Inter lähetti hiljattain noin 35 miljoonan euron tarjouksen Chelsealle ja italialaismedian mukaan Inter toivoi kykenevänsä tuomaan Lukakun Milanoon jo ensi viikon alussa.

Sky Sport Italian saamien tietojen mukaan Lukaku on aloittanut keskustelut Juventuksen kanssa. Inter sai tietää Lukakun neuvotteluista Juventuksen kanssa ja ilmoitti pelaajalle olevansa hyvin pettynyt siihen. Interiä ja Juventusta pidetään toisiensa suurimpina vihollisina Italiassa. Lukaku sen sijaan pettyi Interin ilmoitukseen ja neuvoi agenttejaan olemaan vastaamatta Interin seurajohdon puheluihin.

Gianluca Di Marzion mukaan Interin urheilutoimenjohtaja Piero Ausilio soitti perjantai-iltana Lukakulle ja ilmoitti lyhyessä puhelussa, ettei seura enää haluakaan hankkia häntä.

Lukakun, 29, pitäisi lähtökohtaisesti osallistua maanantaina Chelsean harjoitusleirille, mutta hyökkääjä on tehnyt hyvin selväksi, ettei hän halua enää pelata Chelseassa.

Juventus suunnittelee hankkivansa Lukakun, jos torinolaisjätti myy Dušan Vlahovićin. Vlahovićin odotetaan poistuvan Juventuksesta lähiviikkoina. PSG on tiettävästi valmis tarjoamaan Vlahovićista noin 70 miljoonaa euroa. Juventus sen sijaan tarjoaa Lukakusta Chelsealle vajaat 40 miljoonaa euroa.

LUE MYÖS