Inter Miamin keskikenttäpelaaja David Ruíz sanoo, että Lionel Messi on kehottanut häntä pysymään enemmän paikallaan.

Maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi seitsemän kertaa valittu Messi, 36, on ollut toistaiseksi jymymenestys uudessa seurassaan.

Argentiinalaistähti on ehtinyt pelata Inter Miamin kanssa seitsemän ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen yhden. Viimeisimmässä pelissään Miami voitti lyhyen seurahistoriansa ensimmäisen pokaalin, kun se kaatoi Nashville SC:n Leagues Cupin loppuottelussa rangaistuspotkukilpailussa.

Hondurasia nuorten maajoukkueessa edustanut Ruíz, 19, onnistui maalinteossa välieräottelussa Philadelphia Unionia vastaan. Nuorukainen kertoi, että Messi oli antanut hänelle neuvon, joka toimi heti.

– Messi sanoi, että minun pitää seistä enemmän paikallani. Pelaajana haluaisi juosta jokaisen pallon perään ja etsiä tilaa, jotta saisi palloa enemmän, mutta hän on käskenyt minua pysymään paikallani ja pallo tulee minulle. Yritin sitä ja se onnistui. Olin kärsivällisempi, sanoi Ruíz Goalin mukaan.

Linkki Instagramiin.