Robert Taylorin edustama Inter Miami voitti sunnuntain vastaisena yönä Pohjois-Amerikan suurten sarjojen seuramestaruusturnauksen, Liigojen cupin. JJK-taustainen suomalaispelaaja julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia loppuottelun jälkeisistä juhlista.

– Kävelen unessa, kirjoittaa Taylor Instagramissa julkaisemiensa kuvien yhteydessä.

Kuvissa Huuhkajien monivuotinen luottopelaaja poseeraa kameran edessä Liigojen cupin voittopokaalin kanssa. Ensimmäisessa kuvassa hän kaulailee ilosta nykyistä joukkuekaveriaan, lajilegenda Lionel Messiä.

Taylorille on ollut paljon hyötyä Messin siirrosta. Siihen palautuu hänen uransa ensimmäinen pokaali ja tämänhetkinen loistovire. Niissä seitsemässä ottelussa, joissa Taylor on pelannut Argentiinan maajoukkuekapteenin vierellä, hän on tehnyt neljä maalia ja syöttänyt kolme.

Toisessa Instagramissa julkaistussa kuvassa Taylor hymyilee menneiden vuosien supertähden David Beckhamin rinnalla. Beckham omistaa Inter Miamin joukkueen, ja hän on käyttänyt suoria yhteyksiään Eurooppaan joukkueen rakentamisessa. On selvää, että Englannissa kovat ajat kokenut Taylor, 28, elää nyt uransa parasta aikaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.