Ilves on yksi Veikkausliigan kriisijoukkueista tällä hetkellä. Tamperelaisseura ei ole voittanut yhdeksästä viime ottelustaan yhtäkään ja on vajonnut taistelemaan jopa liigapaikastaan.

Hyökkääjä Santeri Haarala valotti joukkueen tunnelmia perjantaina pelattavan Pirkanmaan derbyn alla Suplan Veikkausliiga-podcastin uusimmassa jaksossa.

– Valehtelisin, jos väittäisin, että meillä on tosi hyvä meininki. Tämä on tulosurheilua ja me emme ole saaneet niitä tuloksia tällä hetkellä, mutta ei meillä kuitenkaan sellainen fiilis ole jengissä, että meillä ei ole ollut mahdollisuuksia saada tuloksia.

– Me tiedämme, että olemme tosi hyvä joukkue ja meillä on periaatteessa mahdollisuudet voittaa kuka vain joukkue tässä liigassa, mutta se edellyttää sitä, että me annamme harjoituksissa kaikkemme, keskitytään huolella siellä ja sitten se siirtyy sinne peleihin ihan varmasti, Haarala vuodattaa.

Haarala on tämänhetkisen Ilves-miehistön paras maalintekijä kahdella maalillaan. Määrä on varsin vähäinen, kun ottaa huomioon, että Haarala on laukonut tämän kauden liigassa toiseksi eniten liigan kaikista pelaajista. Ilves on yksi vähiten maaleja tehneistä joukkueista tällä kaudella.

– Se on ihan totta ja voin nostaa itsekin käden pystyyn, että minun olisi pitänyt tehdä monessa matsissa maali. Mutta en ole tehnyt ja nyt pitää vaan katsoa peiliin. Olen kyllä yrittänyt sitä maalia tehdä ja veikkaan, että nyt vaan pitää olla yrittämättä liikaa.

– Se voi olla lääke itsellä, mutta muiden puolesta en osaa sanoa, että mikä niille toimii. Itse olen sitä miettinyt ja miettinyt ja yrittänyt selvitellä sitä, Haarala sanoo.

Ilves-FC Haka on Ruudun studio-ottelu. Lähetys käynnistyy perjantaina kello 17.15. Veikkausliiga-podcast
löytyy Suplasta.

LUE MYÖS!