Mestarien liigan karsintojen playoff-kierros pelattiin loppuun keskiviikkoiltana.

FC Kööpenhamina eteni kuudennen kerran seurahistoriansa aikana Mestarien liigan lohkovaiheeseen voitettuaan puolalaisen Raków Częstochowan yhteismaalein 2-1. FC Kööpenhamina on ainoa pohjoismainen seura Mestarien liigan lohkovaiheessa.

HJK:n karsintojen toisella kierroksella pudottanut Molde hävisi playoff-kierroksella Galatasaraylle yhteismaalein 5-3.

PSV sen sijaan murskasi Glen Kamaran Rangersin tylysti 5-1 ja voitti otteluparin yhteismaalein 7-3. Kamara ei ollut Rangersin kokoonpanossa. Kamaran on määrä poistua Rangersista seuraavien päivien aikana. Keskikenttäpelaajan on kerrottu siirtyvän Leedsiin.

Sveitsiläinen Young Boys eteni Mestarien liigan lohkovaiheeseen voitettuaan Maccabi Haifan yhteismaalein 3-0. Braga pudotti Panathinaikosin yhteismaalein 3-1. Belgialainen Antwerp eteni ensimmäistä kertaa Mestarien liigan lohkovaiheeseen sitten syksyn 1958 voitettuaan kreikkalaisen AEK:n yhteismaalein 3-1.

Mestarien liigan lohkot arvotaan torstaina Sveitsissä. Lohkoarvonta käynnistyy klo 18.00.

Lohkovaihe potkaistaan käyntiin 19. syyskuuta.

Mestarien liigan arvontakorit

  1. kori: Manchester City, Barcelona, Napoli, Bayern München, Benfica, PSG, Sevilla, Feyenoord
  2. kori: Manchester United, Atlético, Real Madrid, Dortmund, Inter, Porto, Arsenal, RB Leipzig
  3. kori: AC Milan, RB Salzburg, Shakhtar, Braga, Lazio, FC Kööpenhamina, PSV, Crvena Zvezda
  4. kori: Galatasaray, Newcastle, Union Berlin, Celtic, Real Sociedad, Lens, Young Boys, Antwerp