Randal Kolo Muani haluaa vaihtaa maisemaa kesän siirtoikkunan loppuhetkillä.

Ranskan A-maajoukkuehyökkääjä on saanut tarjouksen PSG:ltä. Seurajoukkuetasolla saksalaista Eintracht Frankfurtia edustava Kolo Muani toivoi julkisuudessa seuransa hyväksyvän PSG:n tarjouksen.

PSG on valmis maksamaan Kolo Muanista noin 70 miljoonaa euroa, mutta Eintracht on asettanut kärjelleen 90 miljoonan euron hintalapun.

Sky Deutschland haastatteli Kolo Muania.

– Toivon Eintrachtin päästävän minut lähtemään ja siirtymään PSG:hen. Olen paljon velkaa Eintrachtille. Annoin aina parhaani, mutta se ei ole salaisuus, että PSG teki minusta ennätystarjouksen. Haluaisin siirtyä sinne, koska tämä on minulle suuri mahdollisuus. Toivon Eintrachtin hyväksyvän tarjouksen. Haluan siirtyä Pariisiin ja olen kertonut sen seuroille.

Kolo Muanin uskotaan haluavan vauhdittaa siirtoa antamallaan haastattelulla. PSG on tiettävästi kyllästynyt odottamaan sitä, että Eintracht hyväksyisi tarjouksen ja on jo kääntämässä katseensa muihin vaihtoehtoihin.

24-vuotias Kolo Muani on pelannut tehokkaan alkukauden. Neljässä ottelussa on syntynyt yhteensä kolme maalia. Viime kaudella syntyi 23 maalia ja peräti 17 maalisyöttöä.