Miesten Suomen Cupin yksiosaiset välierät pelattiin keskiviikkona.

FC Honka voitti Espoossa pelatussa ottelussa IFK Mariehamnin 1-0. Roman Eremenko viimeisteli kamppailun ainoan maalin pilkulta vartti ennen päätösvihellystä. Eremenkon rangaistuspotkumaali siivitti Hongan Suomen Cupin finaaliin.

Surkean kauden pelannut, mutta viime aikoina piristymisen merkkejä näyttänyt Ilves voitti toisessa välierässä AC Oulun niin ikään 1-0. Tatu Miettinen puski voittomaalin AC Oulun verkkoon 76. minuutilla.

Ilvekselle AC Oulu oli ensimmäinen veikkausliigaseura, jonka se kohtasi cupissa. Honka oli pudottanut aiemmin HJK:n.

Suomen Cupin finaali pelataan Olympiastadionilla lauantaina 30.9.

FC Hongalla on mahdollisuus voittaa Suomen Cupin mestaruus toisen kerran seurahistoriansa aikana. Ilves on sen sijaan kolminkertainen cupin voittaja.