Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierros jatkui keskiviikkoiltana usealla mielenkiintoisella ottelulla.

Kilpailun mestarisuosikkeihin lukeutuva Bayern München aloitti urakkansa Mestarien liigassa kohdattuaan kotikentällään Manchester Unitedin. Bayern kaatoi Manchester Unitedin 4-2.

Manchester United aloitti ottelun varsin vahvasti, mutta Bayern nappasi johtoaseman itselleen onnekkaasti. Manchester Unitedin maalivahti André Onana teki suuren virheen päästettyään helposti Leroy Sanén laukauksen maaliin. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Serge Gnabry vei Bayernin jo kahden maalin etumatkalle.

Rasmus Højlund kavensi toisen jakson alussa, mutta se oli laiha lohtu, sillä Harry Kane iski Bayernin kolmannen maalin pilkulta. Maali oli Kanen viides Bayernin paidassa. Ottelun loppu oli maalirikas. Casemiro teki Manchester Unitedin jälkimmäisen maalin juuri ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Bayern vastasi huutoon, kun vaihdosta kentälle hetki ennen loppua tullut Mathys Tel iski saksalaisten neljännen maalin lisäajalla. Casemiro iski maalin edustalta myös illan toisen maalinsa 95. minuutilla.

Arsenal pelasi sen sijaan ensimmäisen ottelunsa Mestarien liigassa sitten maaliskuun 2017, kun se isännöi PSV:tä Lontoossa. Arsenal nappasi vakuuttavan 4-0 -voiton. Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Jesus ja Martin Ødegaard iskivät Arsenalin maalit.

Viime kaudella Mestarien liigan finaaliin edennyt Internazionale tasasi pisteet San Sebastiánissa Real Sociedadin kanssa maalein 1-1. Ottelun ensimmäinen maali syntyi jo neljännellä minuutilla, kun Interin Alessandro Bastoni teki suuren virheen boksinsa edustalla ja menetti pallon. Se johti Brais Méndezin maaliin. Inter-kapteeni Lautaro Martínez iski joukkueensa tasoitusmaalin 87. minuutilla.