Saksan suurseuroihin lukeutuva Schalke on ollut merkittävissä vaikeuksissa jo vuosien ajan.

Schalke putosi jälleen viime kauden päätteeksi Saksan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Kausi 2. Bundesliigassa on lähtenyt käyntiin suorastaan surkeasti. Seitsemästä ottelusta tuloksena on vain kaksi voittoa, seitsemän pistettä ja sarjataulukon kolmanneksi viimeinen sija. Kaksi viimeistä putoaa Saksan kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle.

Lauantaina St. Pauli voitti Schalken 3-1. Ottelun jälkeen Schalken luottopelaajiin lukeutuva Timo Baumgartl kritisoi päävalmentajansa Thomas Reisin pelitapaa.

– Leikimme jatkuvasti tulen kanssa. Se on valmentajamme filosofia. Hän antaa meille pelitavan, mutta hänen toivomuksiaan on vaikea toteuttaa, Baumgartl totesi Skylle.

Schalke tiedotti sunnuntaina antaneensa pelaajalleen sakot. Lisäksi Baumgartl joutuu harjoittelemaan koko ensi viikon Schalken reservijoukkueen kanssa.

– Näin ei pitäisi tapahtua minun kaltaiselleni kokeneelle pelaajalle. Siksi pyysin anteeksi Reisiltä ja urheilutoimenjohtaja André Hechelmannilta. Olen hyvin tyytyväinen, että he hyväksyivät anteeksipyyntöni. Nyt olen haasteen edessä, Baumgartl totesi Schalken julkaisemassa tiedotteessa.

FC Schalke 04

@s04
Nach der 1:3-Niederlage beim FC St. Pauli verstieß Timo Baumgartl in einem Interview mit dem TV-Sender Sky gegen interne Verhaltensregeln.

Am Sonntag (24.9.) wurden dem #S04-Innenverteidiger die entsprechenden Konsequenzen mitgeteilt ⬇️