Major League Soccerissa pelaavan CF Montréalin hyökkääjä Matko Miljevic on saanut elinikäisen pelikiellon paikalliseen amatööriliigaan pelattuaan sarjassa salanimellä.

Miljevic, 22, kyllästyi vähäiseen peliaikaansa Montrealin MLS-joukkueessa ja kävi hakemassa minuutteja amatöörisarja QCSL:stä, jota pelataan pienillä tekonurmilla Lavalin esikaupunkialueella.

Ammattilaishyökkääjä oli liekeissä varsinkin Bayer Neverlosenia vastaan iskemällä viisi osumaa, mutta yllättäen Miljevicin joukkue ei voittanut yhtäkään ottelua, jossa hän oli mukana.

Amatööriliigan järjestäjille selvisi muutaman ottelun jälkeen, että Miljevic pelaa sarjassa peitenimellä. He vaativat, että hyökkääjä pelaa jatkossa omalla nimellään, jos hän haluaa jatkaa pelaamista QCSL:ssä.

Tiedossa ei ole, kieltäytyikö Miljevic pyynnöstä. Hänen pelinsä amatööriliigassa päättyivät joka tapauksessa lopullisesti väkivaltaisen käytöksen takia.

Kuvakaappaus QCSL:n sivuilta.

Miljevic meni katsomaan erään ystävänsä peliä paikan päälle. Sama ystävä oli kutsunut hänet pelaamaan amatööriliigaan.

Ottelun aikana Miljevic ajautui riitaan ystävänsä vastustajan pelaajan kanssa ja päätyi lyömään tätä kasvoihin. Tuomarit keskeyttivät ottelun, käskivät Miljevicin pois paikalta ja antoivat luovutusvoiton toiselle joukkueelle.

Sisäpiirilähteen mukaan kyseessä ei ollut Miljevicin ensimmäinen ongelmatilanne QCSL:ssä, mutta varmasti viimeinen. Lyönnin uhri on kunnossa ja harkitsee vakavasti rikosilmoituksen tekemistä Miljevicistä.

CF Montréal ei ollut asiasta kysyttäessä tietoinen siitä, että Miljevic oli käynyt pelaamassa amatööriliigassa, mutta seura kertoi ottavansa tapauksen tutkintaan. Nähtäväksi jää, onko Miljevic syyllistynyt sopimusrikkomukseen, joka voisi päättää hänen uransa Montréalissa.

MLS NETWORK

@mlsnetwork
Per @DLCoulisses, CF Montreal midfielder Matko Miljevic played in a local amateur soccer league (QCSL) under a fake name, due to a lack of playing time. After playing in 3 matches, Miljevic reportedly punched a player in the face, and the victim may file for assault. #CFMTL

Linkki twiittiin.

Lähteet: DansLesCoulisses, Marca