Napolin alkukausi on sujunut varsin heikosti.

Viime kaudella ylivoimaisesti Serie A:n mestaruuden voittanut Napoli on parhaillaan sarjataulukossa seitsemäntenä. Viidestä ottelusta tuloksena on vain kaksi voittoa. Napoli on pelannut Serie A:ssa kolme peräkkäistä voitotonta ottelua.

Viime viikonloppuna Napoli jäi maalittomaan tasapeliin Bolognan vieraana. Joukkueen ykköstähti Victor Osimhen epäonnistui rangaistuspotkussa noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Alkuviikosta Napolin virallisella TikTok-tilillä julkaistiin Osimheniä pilkkaavia videoita. Videoissa pilkattiin muun muassa Osimhenin hiustyyliä ja nostettiin esiin hyökkääjän epäonnistunut rangaistuspotku. Videot on sittemmin poistettu.

Osimhen sai kuulla tapauksesta tiistaina ja poisti sittemmin Instagram-tililtään valtaosan kuvista, joissa hän esiintyi Napolin paidan kanssa.

Osimhenin agentti Roberto Calenda pettyi pahemman kerran Napolin käytökseen.

– Se, mitä tänään tapahtui Napolin virallisella TikTok-tilillä ei ole hyväksyttävää. Video, jossa Osimhenia haukuttiin on julkaistu ja sittemmin poistettu liian myöhään. Tämä on vakava tapaus, joka herättää vakavia ennakkoluuloja pelaajassa. Tämän lisäksi Osimhen on kärsinyt viime aikoina mediassa liikkuvista feikkiuutisista. Harkitsemme oikeuskäsittelyn aloittamista puolustaaksemme Osimhenia.

Eduardo Hagn

@EduardoHagn
Wow! Napoli’s TikTok on Victor Osimhen is a tough watch. The player and his agent are correct in coming forward and releasing a statement.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🇳🇬 This was the original video posted by Napoli about Victor Osimhen… and then deleted.

⚠️ …player’s agent Calenda announced that Osimhen is considering to take legal action against Napoli.