Gennaro Gattuso on siirtymässä Marseillen uudeksi päävalmentajaksi.

Fabrizio Romanon ja TuttoMercatoWebin saamien tietojen mukaan osapuolten välinen yhteisymmärrys on hyvin lähellä. Gattuso matkustaa keskiviikkona Marseilleen.

Marcelino erosi hiljattain Marseillen päävalmentajan paikalta osoitettuaan solidaarisuutta seuran puheenjohtajaa Pablo Longoriaa kohtaan. Marseillen ultrakannattajat esittivät tappouhkauksia Longoriaa kohtaan ja puheenjohtaja halusi jättää seuran, mutta omistajaporras ei näyttänyt vihreää valoa Longorian eroanomukselle. Lue lisää täältä.

Gattuso neuvotteli vielä muutama viikko sitten aktiivisesti Lyonin kanssa ja oli jo suostunut seuran tarjoukseen. Lopulta Lyonin seurajohto päätti palkata Fabio Grosson uudeksi päävalmentajaksi.

RMC:n mukaan Gattuso allekirjoittaa kuluvan kauden mittaisen sopimuksen Marseillen kanssa ja valmentaa joukkuetta jo viikonlopun AS Monaco -ottelussa.

Gattuso on ollut työttömänä tammikuusta lähtien saatuaan potkut Valenciasta.

Foot Mercaton mukaan Christophe Galtier oli Marseillen ykkösvaihtoehto Marcelinon korvaajaksi, mutta seurajohto päätti lopulta lopettaa neuvottelut Galtierin kanssa, sillä kannattajat olisivat reagoineet hyvin aggressiivisesti kyseiseen nimitykseen. Galtier valmensi viime kaudella PSG:tä.