PSG:n puheenjohtaja Nasser Al Khelaifi kiistää Lionel Messin väitteet epäkunnioituksesta Argentiinan maailmanmestaruuden jälkeen. Supertähti väitti hänen olleen ainoa MM-joukkueen jäsen, jota seura ei onnitellut Qatarista saavutetusta maailmanmestaruudesta.

Argentiina voitti loppuottelussa Ranskan rangaistuspotkujen jälkeen. Messi puhui toimittaja Migue Granadosille antamassaan haastattelussa kurjista ajoistaan Pariisissa ja saamastaan kohtelusta MM-kisojen jälkeen. Hyökkääjä uskoi kunnioituksen puutteen saavutuksesta johtuneen siitä, että finaalissa kaatui juuri Ranska.

Al Khelaifin mukaan Messi sai seuralta kaipaamansa arvostuksen MM-tittelistä.

– Kuten jokainen näki, me julkaisimme jopa videon. Me juhlimme Messiä harjoituksissa ja juhlimme yksityisesti, Al Khelaifi vastasi medialle Messin väitteisiin.

– Me olemme kuitenkin kaikella kunnioituksella ranskalainen seura. Stadionilla juhliminen oli arkaluontoista. Meidän täytyy kunnioittaa maatamme, jonka hän päihitti.

Messi, 36, jätti PSG:n kesällä kahden vuoden jälkeen siirryttyään Yhdysvaltoihin Inter Miamiin. Argentiinalainen ei onnistunut johdattamaan Mestarien liigassa seuraa ensimmäistä pudotuspelikierrosta pidemmälle.

LUE MYÖS!