Paul Pogban viime vuodet ovat olleet vaikeita – niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Pogba on kärsinyt useista loukkaantumisista ja on pelannut viimeisen puolentoista vuoden aikana vain noin 210 minuuttia jalkapalloa.

Noin vuosi sitten Pogban Mathias-veli pidätettiin kiristyskohun seurauksena. Mathias Pogban on kerrottu kiristäneen ystäviensä kanssa pikkuveljeään. Paul Pogbalta on yritetty kiristää tiettävästi lähes 13 miljoonaa euroa.

Mathias Pogba pääsi vapaaksi viime joulukuussa, mutta häntä on kielletty ottamasta yhteyttä veljeensä.

Al Jazeera haastatteli Paul Pogbaa, joka kertoi haaveilleensa aiemmin pelaajauransa lopettamisesta.

– Raha muuttaa ihmisiä ja voi tuhota perheenkin. Se voi luoda sodan. Joskus, kun olin yksin, ajattelin, etten enää halua rahaa tai pelata jalkapalloa. Haluan olla vain normaalien ihmisten kanssa, jotka rakastavat minua sellaisena kuin olen. Ei julkisuuden tai rahan takia. Joskus se on vaikeaa.

Pogba on saanut viime aikoina huomattavaa kritiikkiä muun muassa jatkuvista loukkaantumisongelmista. Juventuksen on kerrottu vaativan Pogbalta palkanalennusta. Lue lisää täältä.

– Haluan, että kaikki joutuvat syömään sanansa. Haluan osoittaa, etten ole heikko. Minusta voidaan puhua pahaa, mutta en koskaan luovuta.

– Jalkapallo on hienoa, mutta samalla julmaa. Ihmiset voivat unohtaa sinut. Voit tehdä jotain suurta ja seuraavana päivänä et ole enää mitään.