Saksalaispuolustaja Jérôme Boateng harjoitteli sunnuntaina Bayern Münchenin kanssa. Bayern vahvisti verkkosivuillaan, että Boateng harjoittelee edustusmiehistön mukana myös tulevat päivät. Mediassa puhutaan hänen mahdollisesta paluustaan entiseen seuraansa.

Boateng, 35, on vapaa agentti. Kaksi edellistä kautta kuluivat Ranskan liigassa Lyonin paidassa.

Bayernilla on tässä tilanteessa käytettävissä vain kolme keskuspuolustajaa: Dayot Upamecano, Kim Min-Jae ja Matthijs de Ligt. Boateng hankittaisiin toiseksi varamieheksi.

Tilanne on äitynyt niin pahaksi, että Bayern Münhcenin päävalmentaja Thomas Tuchel joutui peluuttamaan keskikenttäpelaajaa Leon Goretzkaa ja laitapelaajaa Noussair Mazraouita puolustuksen keskustassa tiistaina, kun joukkue kohtasi Preußen Münsterin Saksan cupissa.

Boateng edusti Bayernia vuodesta 2011 vuoteen 2021 saakka. Hän oli mukana voittamassa Mestarien liigaa vuosina 2013 ja 2020.

Boateng on varmasti monien Bayernin kannattajien mielestä epätoivottava paluumuuttaja. Hän on yksityiselämässään osoittanut olevansa potentiaalisesti vaarallinen ihminen. Hänet oli muun muassa tuomittu 1,8 miljoonan euron sakkoihin entisen puolisonsa pahoinpitelystä. Jutussa on kuitenkin sittemmin määrätty uusi oikeudenkäynti.

Boatengin toinen tyttöystävä teki itsemurhan pian sen jälkeen, kun Boateng oli Correctivin ja Süddeutsche Zeitungin mukaan uhkailemalla pakottanut hänet hiljaiseksi heidän parisuhteessaan tapahtuneista asioista.