Helsingin Jalkapalloklubi avasi torstaina pistetilinsä Konferenssiliigassa, kun se pelasi 1-1-tasapelin skotlantilaisen Aberdeenin vieraana.

Klubi siirtyi johtoon vajaan tunnin kohdalla Bojan Radulovićin osumalla, mutta Aberdeen nousi tasoihin 20 minuuttia myöhemmin Bojan Miovskin maalilla.

Yksi HJK:n avainpelaajista oli maalivahti Jesse Öst, jolle kirjattiin viisi torjuntaa. Klubin päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoi pelin jälkeen, että Östin pelaamisesta päätettiin vain joitain tunteja ennen ottelua.

– Monilla pelaajillamme on ollut viime aikoina aika paljon rasitusta, ja tänäänkin kolme vaihtoamme johtui loukkaantumisista. Lisäksi saimme bonuksena Skotlantiin saapuessamme flunssa-aallon, ja esimerkiksi Jesse Östin – joka oli muuten tänään loistava – suhteen tehtiin päätös vasta puoli viiden aikaan, että hän on ylipäätään pelikuntoinen. Saimme siitä vähän lisäjännitystä otteluun, mutta hyvin siitäkin selvittiin, kertoi Korkeakunnas HJK:n sivuilla.

Lohkon toisessa ottelussa kreikkalainen PAOK voitti saksalaisen Eintracht Frankfurtin ja siirtyi lohkon kärkipaikalle. HJK ja Aberdeen ovat sijoilla 3-4 otettuaan avauspisteensä torstaina.

Konferenssiliigan lohko G
#JoukkueOVTHMP
1PAOK PAO651016-1016
2Eintracht Frankfurt FRA630311-79
3Aberdeen ABE613210-106
4HJK60247-172

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Toni Korkeakunnas: ”Jesse Öst oli loistava – ja aiheutti vähän lisäjännitystä ennen peliä.”

Lue päävalmentajan kommentit 👇🏼

#HJK #UECLfi

Linkki twiittiin.