Napolissa kuohuu. 

Vielä maanantaina italialaismediassa kerrottiin, ettei Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis aio antaa potkuja joukkueen päävalmentajalle Rudi Garcíalle. De Laurentiisin kerrottiin antavan Garcíalle aikaa kääntää joukkueen kurssi marraskuun maajoukkuetauolle mennessä.

Myöhään maanantai-iltana Calciomercato uutisoi De Laurentiisin ottaneen yhteyttä Antonio Conteen. De Laurentiis haluaa Conten joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. De Laurentiis antoi ymmärtää maanantai-iltana paikallismediassa, ettei enää luota Garcíaan.

Calciomercaton mukaan De Laurentiis odottaa parhaillaan Conten vastausta. Jos Conte vastaa myöntävästi De Laurentiisille, antaa Napoli Garcíalle potkut ja palkkaa Conten hänen korvaajakseen.

De Laurentiis on täysin vakuuttunut ainoastaan Contesta. Lähde kertoi, ettei Napolin puheenjohtaja ole sen sijaan sataprosenttisen vakuuttunut muista vaihtoehdoista, kuten Marco Giampaolosta tai Igor Tudorista.

Napoli on parhaillaan viidentenä Serie A:ssa. Hallitseva mestari hävisi viime viikonloppuna kotikentällään Fiorentinalle 1-3.