Brasilian päävalmentaja Fernando Diniz on tuominnut ”epäkunnioittavan” välikohtauksen, jossa tähtihyökkääjä Neymaria heitettiin popcorn-pussilla päähän.

Neymar, 31, ja kumppanit jäivät torstaina kotikentällään 1-1-tasapeliin MM-karsintaottelussa Venezuelaa vastaan.

Pelin päätyttyä katsomosta heitettiin popcorn-pussi kohti Neymaria, joka oli poistumassa pelaajatunneliin. Diniz joutui rauhoittelemaan Neymaria, joka huusi ja osoitti kohti katsomoa, josta pussi oli heitetty.

– Kiroilu ja buuaus on ihan ok. Popcornipussin heittäminen ei tee mitään kenellekään. Se on epäkunnioittavaa niitä kohtaan, jotka tulivat pelaamaan ja yrittivät tehdä parhaansa, kommentoi Diniz ESPN:n mukaan.

Neymar nousi viime kuussa Brasilian miesten maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijäksi. Hänellä on nyt tilillään 127 A-maaottelua ja niissä 79 maalia.

Santosissa jalkapallo-oppinsa saanut Neymar edusti Euroopassa Barcelonaa ja Paris Saint-Germainia, kunnes siirtyi tänä kesänä 90 miljoonan euron kaupassa saudiarabialaiseen Al-Hilaliin.

TNT Sports BR

@TNTSportsBR
EITA! O QUE FOI ISSO? JOGARAM PIPOCA NO NEYMAR E ELE FICOU REVOLTADO! MANDOU O TORCEDOR PRA AQUELE LUGAR! ⚠️🚨 Alerta de clima muito tenso na Arena Pantanal! Pqp! O que aconteceu? O camisa 10 ficou muito bravo! 🤬🤬🤬

Linkki twiittiin.