Neymar loukkasi vakavasti polvensa lokakuun maajoukkuetauolla.

Neymarin polven eturistisiteet repesivät ja pallotaituri joutuu lähipäivinä leikkaukseen. Neymarin on määrä olla sivussa pelikentiltä ainakin noin 8-9 kuukauden ajan.

Neymarin loukkaantuminen on merkittävä takaisku Al-Hilalille. Saudiarabialaisseura hankki Neymarin kesällä PSG:stä noin 90 miljoonalla eurolla. 31-vuotias vasen laitahyökkääjä ehti pelata uudessa seurassaan vain viisi ottelua ennen polvivammaansa.

Kansainvälinen jalkapallon kattojärjestö FIFA joutuu maksamaan huomattavasti korvauksia Al-Hilalille. Seurat ovat sopineet FIFA:n kanssa, että kattojärjestön on maksettava korvauksia, jos pelaaja loukkaantuu maajoukkuetauon aikana. 

FIFA alkaa maksamaan korvauksia Al-Hilalille sitten, kun Neymar on ollut sivussa joukkueen vahvuudesta 28 päivän ajan. FIFA maksaa Al-Hilalille reilut 20 500 euroa päivässä niin pitkään, kunnes Neymar palaa pelikentille. Korvauksia maksetaan enintään vuoden ajan.