Paris Saint-Germainin laitahyökkääjä Ousmane Dembélé on saanut suuria kehuja päävalmentajaltaan Luis Enriquéltä ennen tiistai-illan Mestarien liigan ottelua Newcastle Unitedia vastaan.

Dembélé, 26, viimeisteli vasta ensimmäisen maalinsa PSG:n paidassa viime perjantaina, kun joukkue voitti Monacon 5–2-lukemin Ranskan pääsarjassa.

Hänen heikko maalisaldonsa ei kuitenkaan ole missään vaiheessa häirinnyt Enriquea, joka kehui Barcelonasta kesällä saapunutta ranskalaislaituria Monaco-voiton jälkeen suurin ylistyssanoin.

– Olen tuntenut Dembélén siitä asti, kun olin Barcelonassa. Halusin hankkia hänet kun hän oli vielä Rennesissä, mutta hän ei halunnut siirtyä Barçaan kovan kilpailutilanteen takia, Enriqué kertoi Goalin mukaan.

– Olen tuntenut hänet monta vuotta, ja mielestäni hän on erilainen pelaaja kuin kukaan muu. Nyt tunnen hänet myös henkilökohtaisesti. Hän ei välitä, jos hän tekee virheen, eikä hän välitä, jos häntä arvostellaan. On suuri tilaisuus päästä valmentamaan häntä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ligue 1 English

@Ligue1_ENG
We're telling you, Dembélé had QUITE the game... ✨

PSG on voittanut kuusi viimeistä kotiotteluaan peräkkäin ja tehnyt tuona aikana 20 maalia.

Vaikka Dembélé onkin tehnyt 16 ensimmäiseen PSG-otteluunsa vain yhden maalin, on hän alustanut joukkuetovereilleen viisi osumaa Ranskan pääsarjassa.

Enrique kuvaileekin Dembéléä koko jalkapallomaailman merkittävämmäksi game-changeriksi.

– Hän on erilainen pelaaja kuin hän oli Barcelonassa. Haluamme hänen pelaavan sekä laidalla että keskikentällä, jotta hän voi luoda.

– Siitä lähtien kun hän saapui, ihmisillä on ollut jonkinlainen pakkomielle siitä tekeekö hän maaleja vai ei. Mutta kun hänellä on pallo hyökkäyksessä, vapauttaa hän kuitenkin hetkessä yhden tai kaksi muuta pelaajaa auttaen meitä hyödyntämään tuloja.

– Hän on maailman vaikutusvaltaisin pelaaja. Minulla ei ole siitä epäilystäkään.

PSG:n ja Newcastlen välinen Mestarien liigan ottelu potkaistaan käyntiin kello 22.00 Suomen aikaa.