Victor Osimhen johdatti Napolin viime kaudella Serie A:n mestariksi. Osimhen voitti 26 maalillaan Serie A:n maalikuninkuuden.

Nigerialaishyökkääjä herätti luonnollisesti kiinnostusta muissa seuroissa kesällä. Varsinkin heinä-elokuussa saudiarabialaisseurat olivat toden teolla Osimhenin kintereillä.

Napolin kerrottiin hylänneen peräti 150 miljoonan euron tarjouksen hyökkääjästään. Napoli osoitti haluavansa pitää kiinni ykköstähdestään kirjaimellisesti hinnalla millä hyvänsä.

Osimhen vieraili John Obi Mikelin Obi One -podcastissa ja kertoi kesän tapahtumista.

– Se, mitä mediassa sanottiin oli totta. Minun on oltava rehellinen ja todettava, etten missään vaiheessa halunnut jättää Napolia kesällä, koska seura halusi pitää minusta kiinni. Sitten sain sen tarjouksen Saudi-Arabiasta. Se oli valtava tarjous. Siitä oli vaikea kieltäytyä. Puhuin Napolin kanssa ja päätin jäädä.

Osimhenin mukaan saudiarabialaisseurat korottivat jatkuvasti palkkatarjouksiaan.

– Se oli hullua aikaa. Tarjousta nostettiin aina sitä mukaan, kun kieltäydyimme siitä. Kyseinen sopimus olisi muuttanut elämäni. He eivät luovuttaneet missään vaiheessa. Sanoin kuitenkin jääväni Napoliin. En halunnut ihmisten ajattelevan, että haluaisin lähteä muualle. Se oli positiivinen päätös urani kannalta. Jalkapalloa pelataan myös rahan takia, mutta se ei ole ainoa syy. On monia muitakin.

Osimhen on kärsinyt kuluvalla kaudella loukkaantumisista. Hyökkääjä on viimeistellyt kuusi maalia Serie A:ssa.