Viljami Sinisalon ja Ilmari Niskasen edustama Exeter City on ottanut managerinsa Gary Caldwellin aseman tiukan tarkkailun kohteeksi, kertoo The Times.

Exeter on pudonnut Englannin Ykkösliigassa 20. sijalle poimittuaan vain yhden pisteen yhdeksästä edellisestä sarjapelistään, vaikka se oli vielä ensimmäisen kahdeksan ottelun jälkeen sarjataulukon kärjessä.

Lauantaina Exeter koki todellisen pohjakosketuksen hävitessään Bolton Wanderersille 0–7-lukemin vieraissa. Kyseessä oli seuran historian raskain liigatappio sitten vuoden 1968, mikä on saanut manageri Caldwellin pelkäämään pahinta.

Sinisalo, joka teki kilpailullisen A-maajoukkuedebyyttinsä aiemmin tässä kuussa San Marinoa vastaan, on pelannut tällä kaudella 16 ottelua Ykkösliigassa. Aston Villasta lainattu 22-vuotias on pitänyt viisi nollapeliä ja torjunut yhden rangaistuspotkun.

Niskanen, 26, on pelannut Exeterille vasta neljässä sarjaottelussa oltuaan koko lokakuun sivussa Tanskaa vastaan kärsityn olkapäävamman takia. Entinen KuPS-tähti siirtyi Exeteriin kaksivuotisella sopimuksella jätettyään skotlantilaisen Dundee Unitedin viime kesänä.

LUE MYÖS: Ilmari Niskanen siirtyi kesällä Englannin kentille – kausi lähtenyt upeasti käyntiin: ”Halusivat minut todella paljon sinne”