Joel Pohjanpalo katkaisi perjantai-iltana maalittoman putkensa iskettyään rangaistuspotkun Catanzaron verkkoon Serie B:ssä.

Venezia voitti ottelun 2-1. Pohjanpalo syötti ottelun voittomaalin.

Venezia pelaa hienoa kautta. Se nousi perjantaisen voiton myötä kahden pisteen päähän Serie B:tä johtavasta Parmasta. Venezia on parhaillaan toisena Serie B:ssä. Kauden päätteessä sarjan kärkikaksikko nousee suoraan Serie A:han.

Pohjanpalo, 29, ehti pelata viisi ottelua ilman maalia Serie B:ssä. Hyökkääjä on viimeistellyt tällä kaudella 13 sarjaotteluun neljä maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.

Jesse Joronen loukkaantui syyskuun lopussa ja on ollut siitä lähtien sivussa Venezian vahvuudesta. Jorosen odotetaan palaavan pelikentille vuodenvaihteeseen mennessä.

– Kuntoutumiseni sujuu hyvin. Teen kaiken mahdollisen palatakseni mahdollisimman nopeasti huippukunnossa. Joukkuetoverini tekevät todella hyvää työtä. Joukkue menee ottelu kerrallaan eteenpäin. Sillä ei ole väliä ketkä pelaavat. Kolmella pisteellä on väliä. Joukkueen vahvuus tulee esiin myös vaihtopelaajista, jotka tulevat kentälle. Kaikki ovat tärkeitä ja auttavat joukkuetta, Joronen totesi aiemmin tällä viikolla Venezian verkkosivuilla.

Venezian kausi jatkuu maajoukkuetauon jälkeen 25. marraskuuta, kun se kohtaa vieraskentällä Barin.