Neymarin kuntoutusmetodit polvivammaansa ovat kummastuttaneet sosiaalisessa mediassa. Saudi-Arabiassa Al Hilalia edustava brasilialaistähti julkaisi muutama päivä sitten Instagramissaan videoita polven eturistisidevammansa hoitotoimista.

Kyseenalaisimmassa videossa Neymarin, 31, polvea yritetään koukistaa väkisin. Kolmesta hoitajasta yksi istuu hänen päällään, yksi pitää hänestä kiinni ja yksi vääntää rivakkaotteisesti hyökkääjän polvea. Tähtipelaajan voi kuulla videolla huutavan tuskissaan kivuliaannäköisen toimenpiteen aikana.

Myös polven eturistisidevammoihin erikoistunut Einari Kurittu ihmetteli Neymarille tehtäviä hoitoja. Suomalaisfysioterapeutti jakoi videon kyseenalaisista metodeista Instagram-tilillään.

– Yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista saa maailman huonointa kuntoutushoitoa polven eturistisideleikkauksensa jälkeen. Näin eturistisidevammoja ei kuulu hoitaa, Kurittu kirjoitti päivityksessään.

LUE MYÖS!