Veikkausliiga ja Kansallinen liiga pysyvät Ylen kanavilla. Kolmivuotinen sopimus kattaa edelleen kaudet 2024 ja 2025.

Sekä Veikkausliigaa että Kansallista liigaa tullaan näkemään Ylellä tulevina kausina 6-7 ottelua per vuosi.

– Veikkausliigan ja Ylen yhteistyön jatkuminen Ruudun tuotantokokonaisuuden lisäksi on mahtava asia niin Veikkausliigalle, Veikkausliigan seuroille kuin myös kasvaneelle seuraajakunnallemme. Tämä sopimus antaa meille vahvaa selkänojaa tavoitteessamme saada uusia ihmisiä kiinnostumaan Veikkausliigan tarinoista, persoonista sekä elämyksistä, joita sarjamme tarjoaa kaikille jalkapallon ystäville, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa kommentoi tiedotteessa.

– Yhteistyön avulla saamme sarjan upeita pelaajia entistä lähemmäksi katsojia, mikä vahvistaa tavoitettamme kasvattaa naisten pelaamaan jalkapallon kiinnostavuutta. Kansallinen Liiga tarjoaa inspiroivaa, perheystävällistä sekä esikuvia täynnä olevaa huippujalkapalloa, Kansallisen Liigan kehityspäällikkö Minna Kauppinen kehui yhteistyötä.

LUE MYÖS!