Lorenzo Insigne siirtyi puolitoista vuotta sitten vapaana agenttina MLS-seura Torontoon.

Insignen aika MLS:ssä ei ole kuitenkaan sujunut odotusten mukaisesti. Päättynyt kausi oli italialaiselle vaikea. 20 sarjaotteluun syntyi vain neljä maalia.

Insigne, 32, on yli 15 miljoonan dollarin vuosituloillaan koko MLS:n toiseksi parhaiten palkattu pelaaja.

Napoli-legenda haluaisi palata takaisin kotimaahansa. Corriere dello Sportin saamien tietojen mukaan Insigne olisi halukas siirtymään Lazioon. Insigneä Napolissa valmentanut Maurizio Sarri työskentelee Lazion päävalmentajana.

Corriere dello Sportin mukaan Lazio ei ole kuitenkaan valmis maksamaan siirtosummaa, joten Insignen pitäisi päästä Toronton kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta. Insigne tienaisi lisäksi Laziossa vain muodollista palkkaa, eli hyvin pienen korvauksen verrattuna nykyisiin MLS-tuloihinsa.

Italialaismediassa uutisoitiin jo alkusyksystä, ettei Insigne ole suinkaan tyytyväinen MLS:ssä ja haluaisi palata takaisin tuttuun Serie A:han. Insigne pelasi kasvattajaseurassaan Napolissa 434 ottelua ja teki niissä 122 maalia. Insigne juhli Italian kanssa Euroopan mestaruutta kesällä 2021.