Manchester United esti neljän eri tiedotusvälineen toimittajia saapumasta manageri Erik ten Hagin lehdistötilaisuuteen tiistaina.

Unitedin mukaan päätös johtui siitä, että seuralle ei ollut annettu vastineoikeutta kyseisten medioiden julkaisemiin artikkeleihin.

Skyn, ESPN:n, Manchester Evening Newsin ja Mirror-lehdeltä evättiin pääsy tiistain lehdistötilaisuuteen sen jälkeen, kun ne olivat raportoineet joidenkin pelaajien olevan tyytymättömiä ten Hagiin.

Esimerkiksi Sky Sports uutisoi tiistaina, että Manchester Unitedin joukkue on kääntymässä ten Hagia vastaan ja että monet pelaajat ovat tyytymättömiä hänen pelityyliinsä.

– Ryhdymme toimiin useita uutisorganisaatioita vastaan, kommentoi United lausunnossaan

– Ei siksi, että ne julkaisevat juttuja, joista emme pidä, vaan siksi, että ne tekevät niin ottamatta meihin ensin yhteyttä ja antamatta meille mahdollisuutta kommentoida, haastaa tai suhteuttaa niitä.

– Uskomme, että tämä on tärkeä periaate puolustettavaksi, ja toivomme, että se voi johtaa muutokseen siinä, miten työskentelemme yhdessä [median kanssa].

Ten Hag puolusti lehdistötilaisuudessaan seuran toimintaa ja kiisti väitteet kytevästä kapinasta joukkueessaan.

– Heidän olisi pitänyt tulla ensin meidän puheillemme eikä kiertää takakautta – se ei ole oikein.

– Kuuntelen tietysti, jos pelaajilla on eriävä mielipide, mutta he eivät ole sanoneet minulle niin. Ehkä yksi tai kaksi [pelaajaa], mutta enemmistö haluaa pelata näin – ennakoivasti, dynaamisesti, rohkeasti.

Manchester United on Valioliigassa seitsemäntenä ja kohtaa keskiviikkona illalla Chelsean seuraavassa sarjapelissään.

Linkki twiittiin.