Bologna pelaa hienoa kautta Serie A:ssa.

Thiago Mottan valmentama joukkue majailee sarjataulukossa komeasti neljäntenä ja pudotti aiemmin tällä viikolla Internazionalen Coppa Italiasta.

Joshua Zirkzee on noussut kuluvalla kaudella Bolognan ehdottomien avainpelaajien joukkoon. Viime kaudella Marko Arnautović pelasi joukkueen ykköskärkenä, mutta Arnautović lähti kesällä Interiin ja Zirkzee sai mahdollisuutensa avauskokoonpanossa.

22-vuotias hollantilaishyökkääjä on viimeistellyt seitsemän maalia Serie A:ssa ja on ollut tällä kaudella yksi sarjan parhaista kärjistä.

Zirkzee siirtyi Bayern Münchenistä Bolognaan noin 8,5 miljoonalla eurolla kesällä 2022.

Italialaismedian mukaan Zirkzeen nykyisessä sopimuksessa on 40 miljoonan euron ulosostopykälä. Bayern saa sen sijaan hankkia Zirkzeen takaisin vain 20 miljoonalla eurolla. Bayern saa lisäksi puolet Zirkzeen siirtosummasta, jos Bologna päättää myydä hyökkääjänsä.

Tuttosportin mukaan Bayern ei ole ainakaan toistaiseksi osoittanut kiinnostusta entistä pelaajaansa kohtaan.

Lehti kertoo Juventuksen sen sijaan tarkkailevan Zirkzeen tilannetta. Juventus on kiinnostunut hienoa kautta pelaavasta hyökkääjästä, mutta kokee hänen hankinnan vaikeaksi ennen Dušan Vlahovićin mahdollista myyntiä.