Bayer Leverkusenin ykköskärki Victor Boniface sai nivusvamman tammikuun alussa.

Nigerialaiskärki kävi sittemmin leikkauksessa. Bonifacen on määrä palata pelikentille maalis-huhtikuun vaihteessa.

Leverkusen etsii parhaillaan uutta hyökkääjää. Leverkusenin päävalmentaja Xabi Alonso toivoo seurajohdon hankkivan uuden kärjen ennen tammikuun siirtoikkunan päättymistä.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Leverkusen on halukas lainaamaan Betistä edustavan Borja Iglesiasin. Iglesias, 31, on jäänyt kuluvalla kaudella hyvin pienelle vastuulle Betisissä, eikä ole avannut maalitiliään La Ligassa. Viime kaudella hyökkääjä viimeisteli 15 maalia La Ligassa.

Osapuolet neuvottelevat parhaillaan Iglesiasin siirrosta. Leverkusen halusi aluksi lainata hyökkääjän, mutta Betis suostuu vain pysyvään siirtoon. Kickerin mukaan Leverkusen on suostunut Betisin vaatimukseen ja on valmis maksamaan kärjestä noin kymmenen miljoonaa euroa.

Skyn mukaan Leverkusenin kakkosvaihtoehto oli lainata Moise Kean Juventuksesta, mutta Kean on siirtymässä lainalle Atléticoon. Kean pääsi Atléticon kanssa sopuun lainasiirrosta ennen kuin Leverkusen ilmoitti pitävänsä italialaiskärkeä Iglesiasin varavaihtoehtona.

Leverkusen johtaa Bundesliigaa seitsemän pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Bayern Müncheniin. Leverkusen pelaa tulosten valossa seurahistoriansa parasta kautta.

LUE MYÖS