Jordan Henderson siirtyi viime kesänä Liverpoolista saudiarabialaiseen Al-Ettifaqiin.

Al-Ettifaq maksoi Hendersonista noin 14 miljoonaa euroa.

Keskikenttäpelaaja ehti edustaa Liverpoolia 12 vuoden ajan ja voitti seuran kanssa Valioliigan, FA Cupin ja Mestarien liigan mestaruudet.

Henderson, 33, on kuulunut Steven Gerrardin ehdottomiin luottopelaajiin Al-Ettifaqissa, mutta Englannin A-maajoukkueeseen edelleen kuuluva keskikenttäpelaaja haluaa palata Euroopan kentille – mieluiten jo tammikuussa.

Hurjaa palkkaa Saudi-Arabiassa tienaava Henderson valmis hyvin merkittävään palkanpudotukseen päästäkseen takaisin Eurooppaan vain puoli vuotta saudisiirtonsa jälkeen.

Muun muassa Sky Italian ja Juventus-toimittaja Romeo Agrestin saamien tietojen mukaan Juventus neuvottelee parhaillaan Hendersonin edustajien ja Al-Ettifaqin kanssa keskikenttäpelaajan lainasiirrosta.

Alfredo Pedullàn mukaan Juventus-luotsi Massimiliano Allegri on näyttänyt vihreää valoa Hendersonin siirrolle. Henderson haluaa siirtyä Juventukseen. Pedullàn mukaan kyseessä olisi puolentoista vuoden mittainen laina.

Juventus on parhaillaan toisena Serie A:ssa ja taistelee mestaruudesta yhdessä Internazionalen kanssa.