Saksalaislegenda Miroslav Klose sanoo, että hän olisi tehnyt vielä enemmän maaleja MM-kisoissa, jos hänellä olisi ollut Harry Kanen potkutekniikka.

Kane, 30, siirtyi viime kesänä Tottenhamista Bayern Müncheniin noin sadan miljoonan euron kaupassa, ja hänen debyyttikautensa Saksassa on ollut jymymenestys.

Englannin maajoukkuekippari on pelannut Bundesliigassa 20 ottelua, mutta hän on onnistunut maalinteossa jo 24 kertaa. Bundesliigan yhden kauden maaliennätys on 41 osumaa.

Klose, 45, myöntää, että hän ei osannut odottaa moista tykitystä.

– Ennustin, että Harry tekee 20-25 maalia, mutta sekin oli liian pieni veikkaus, kommentoi Klose Sport Bildin mukaan.

Klose on miesten MM-kisojen kaikkien aikojen maalintekijä 16 osumallaan, mutta hän harmittelee, ettei omannut samanlaista tekniikkaa kuin Kane.

– Isoimman vaikutuksen minuun on tehnyt hänen potkutekniikkansa. Jos minulla olisi edes viisi prosenttia siitä, olisin luultavasti tehnyt 30 MM-maalia!

– Hän on niin tarkka ja taitava viimeistelyssä. Se on aivan kuin tennispelaajalla, joka syöttää. Mitä tennispelaaja tekee ranteellaan, Harry Kane tekee jalallaan ja nilkallaan.

– Hänellä on aina sama asento, mutta hän heiluttaa jalkaansa eri tavalla. Maalivahdit eivät voi ennustaa, mihin laukaus menee. Se on upeaa!

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!